joi, 18 decembrie 2014

Colindătorii au trecut pe la Școala Sanitară Moldova

Ziarul de Roman

Colindătorii au trecut pe la Școala Sanitară Moldova

Colindătorii au trecut pe la Școala Sanitară Moldova

19 December


La Școala Postliceală Sanitară “Moldova” din Roman a fost atmosferă de sărbătoare miercuri, 17 decembrie. Elevii din anul III de studiu, de la specializarea Asistent Medical Generalist, au pregătit un program artistic pentru conducerea şcolii şi pentru cadrele didactice, din care au făcut parte colinde tradiţionale. La finalul programului, conducerea şcolii a oferit cadouri tuturor elevilor şi cadrelor didactice ale unităţii de învăţământ.
SPS 02“Vă mulţumim pentru că ne-aţi pregătit aceste minunate cântece de Crăciun. Vă dorim multă sănătate şi un an nou care să vă aducă numai bucurii. Pentru că suntem în luna cadourilor, şcoala s-a gândit şi la voi toţi şi v-a pregătit câte un caodou, în limita posibilităţilor, pe care cred că îl meritaţi din plin. La mulţi ani şi multe bucurii!”, a transmis elevilor directorul Școlii Postliceale Sanitare, profesor Olga Diaconu. “Vreau să mulţumesc elevilor din anul III, de la specializarea Asistent Medical Generalist, care, în fiecare an, împreună cu domnişoara dirigintă Diana Florentina Rădăuceanu, care s-a ocupat în fiecare an de organizarea acestor momente, ne aduc bucurie în preajma sărbătorilor”, a afirmat Mariana Buga, vicepreşedintele Școlii Sanitare Moldova.

Felicitări elevilor de la SPSMR, AMG! Aţi fost extraordinari! Sunteţi oameni adevăraţi. Mă bucur că v-am cunoscut. Să vă păstraţi obiceiul, să faceţi cât mai multe bucurii celor dragi şi nu în ultimul rând pacienţilor!
Sărbători fericite alături de cei dragi! Diana Rădăuceanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu